Ja que l'objectiu del Projecte és el desenvolupament de nous productes amb propietats terapèutiques i cosmètiques per al tractament de patologies del peu, com és el cas de mitjons, pantys, mitjanes, bodis, maneguets, genolleres, etc ... i coneixent que els consumidors europeus busquen també la millora del confort en teixits i peces. Hem permetre'ns dirigir el Projecte cap a mercats molt específics en què tacte, suavitat, calidesa o transpirabilitat adquireixen una importància vital per a l'elecció d'un determinat teixit o peça d'indumentària, sent aquest juntament amb l'aportació de nous dissenys que conjuguen la Moda amb les propietats terapèutiques un dels factors clarament diferencials respecte als productes existents al mercat.

Les tendències de mercat observades coincideixen plenament amb els objectius perseguits amb aquest Projecte, i marquen la línia a seguir al respecte dels principals mercats cap als quals va dirigit el projecte:

  • Peces interiors i exteriors en contacte amb la pell.
  • Indumentària interior d'alt consum per a adults
      (com mitjons, pantys o mitges).
  • Roba per a la infància i adolescents
      (peces de punt com mitjons esportius).
  • Aplicacions tècniques d'ortopèdia compressiva.

En englobar la iniciativa GOODFOOTEX a socis que abasten tota la cadena de valor, es pot afirmar que la indústria tèxtil en conjunt pretén entrés formar part de nínxols de mercat que poden oferir un ampli ventall de possibilitats al sector. Donats els ambiciosos objectius del Projecte, s'aconseguiran beneficis per a la salut i la prevenció de les úlceres i altres símptomes i patologies del peu dels usuaris, i aconseguint a més a través de processos tèxtils mediambientalment sostenibles.