Aretex logo

ARETEX - CONDOR

Aretex, SA és una empresa fundada el 1898 a Arenys de Mar, a pocs quilòmetres de la ciutat de Barcelona. Pertany a la Corporació Empresarial Valls, SL, important holding espanyol amb diverses empreses en el sector tèxtil i de les arts gràfiques. Aretex, SA té una planta productiva de 10.000 m2, un magatzem logístic de 4.500 m2 i una estructura fixa de 210 persones.

En els seus inicis, es dedicava a la fabricació i comercialització de mitjons i leotards. Des de fa uns anys ha anat introduint noves línies de producte sempre enfocades al nounat i fins als 14 anys, amb la intenció de ser, no només un referent en el sector de la calceteria, sinó una marca especialitzada en la confecció i el gènere de punt infantil.

Rial de Sa Clavella, 89
08350 Arenys de Mar (Barcelona)

Tel: +34 93 795 99 80

www.condor.es

Punto Blanco logo

INDUSTRIAS VALLS 1 - PUNTO BLANCO

Industrias Valls 1, S.A. és una de les 6 integrants del grup, que aglutina empreses dels sectors tèxtils i arts gràfiques, Corporació Empresarial Valls S. L., propietat de la família del Sr Manuel Valls Rius, que va ser el seu principal artífex i impulsor.

Iniciades les activitats a principis del Segle XX per D. Pere Valls, la marca Punto Blanco es va llançar al mercat nacional en 1.948. Des d'aquesta data Punto Blanco s'ha anat posicionant com una de les marques més conegudes del sector Tèxtil, aconseguint el lideratge en el segment de calceteria, gràcies a la seva filosofia de qualitat, disseny i suport publicitari

Actualment, Indústries Valls 1, S. A., la raó social es troba ubicada a la ciutat d'Igualada, compta amb unes instal · lacions que ocupen 21.000 metres quadrats, distribuïdes en dos centres de treball i disposen de tecnologia productiva, informàtica i logística d'avantguarda per atendre els seus més de cinc mil clients.

Punto Blanco s'exporta a més de 30 països, els quals estan situats principalment a la Unió Europea, perquè és precisament on hi ha una major sensibilitat respecte a la importància de la qualitat.

Entre les seves activitats i productes destaquen la fabricació i venda de mitjons, roba interior, homewear, pijames, banyadors, biquinis. Mitjons especialitzats per cames i peus amb necessitats especials i de salut, amb especial cura de la pell. Destinats a: home, dona, nen, nena i nadó, cuidant el disseny i la qualitat dels productes finals.

Avda. Balmes, 16
08700 Igualada (Barcelona)

Tel: +34 93 803 52 52

www.puntoblanco.com

Defiber logo

DEFIBER SA

Defiber, S.A. va ser constituïda el 20 de juliol de 1.973 i té domicili social a la població de Banyeres del Penedès (Tarragona). L'empresa és una de les 6 integrants del grup Corporació Empresarial Valls SA, al qual es va incorporar en 1.981 sota l'actual denominació.

Defiber, S.A. compta amb una de les plantes més modernes i avançades tecnològicament dins del camp de la fabricació de filats de fibres sintètiques, sent l'única en la seva classe a Espanya i una de les principals de la UE L'activitat principal de l'empresa consisteix en la fabricació i venda de filats texturats i torts de fibra sintètica, concretament niló 6.6., Partint de polímer en gransa de poliamida 66. Amb el transcurs dels anys aquesta societat ha anat incrementant paulatinament la seva xifra de negoci mitjançant el desenvolupament d'innovadors tipus de filat que componen les diferents gammes a través d'una diversificació de producte.

Defiber SA compta amb una subsidiària a Mèxic: DEFIBER MEXICO SA, on els productes són altament apreciats pels seus clients.

Entre altres certificacions, Defiber compta amb el segell Oeko Tex de sostenibilildad que permet oferir productes ecològics totalment inofensius per les persones.

Cra. Sant Jaume Domenys, Km.3,6
43711 Banyeres Penedes (Tarragona)

Tel:+34 977 67 92 01

Fitex logo

FITEX

FITEX es una entidad privada sin ánimo de lucro que tiene como objetivo fundamental impulsar el proceso de innovación de la industria textil en un sentido amplio: producto, proceso, gestión, conocimiento y estrategia comercial de las empresas textiles.

FITEX estructura los procesos de innovación mediante áreas de servicio a las empresas: la formación, proyectos de investigación y desarrollo, difusión de novedades técnicas y tecnológicas y servicios a empresas.

A nivel tecnológico, FITEX lleva más de 10 años trabajando en el campo de una nueva ciencia llamada "textrónica", una intersección entre la electrónica tradicional (rígida), la nueva y prometedora electrónica flexible (o "Printed Electronics") junto con el textil tradicional.

En los últimos 5 años ha ido adquiriendo experiencia en una nueva línea de investigación, la nanotecnología, con proyectos de R + D consistentes en la incorporación de micro y nanoencapsulación en los procesos de extrusión para la fabricación de hilo y en procesos de acabado para la generación de tejidos inteligentes.

Av. Mestre Muntaner, 86
08700 Igualada (Barcelona)

Tel: +34 93 803 57 62

www.fitex.es